Billig vægmaling

Billig vægmaling

Efter en lang og dejligt sommer, hvor mange af os har tilbragt de fleste af de lyse timer udenfor, nærmer efteråret sig nu. Det betyder, at vi kommer til at bruge mere tid indendørs og vores hjem igen bliver omdrejningspunkt for samvær og hygge.

Måske det er den perfekte anledning til at gøre stuen, badeværelset eller måske børneværelset lidt ekstra lækkert at være i?

Mal en hel væg

Du kan vælge, at male en hel væg i stuen. Når du vælger kun at male en væg, får du mere frit spil i forhold til farver. Skulle du male hele rummet ville du måske være fristet til at vælge en mere lys og blød farve, for ikke at overvælde rummet og gøre det mørkt.

Hvis du kun maler en væg kan du sagtens slippe afsted med en langt mørkere og mere dominerende farve. Vælger du ovenikøbet at skabe en hvid ramme om væggen ved hjælp af malertape, får væggen næsten samme virkning som et stort billede.

Du kan vælge en farve, der komplimentere dine møbler og dine øvrige stil eller du kan gå i en helt anden retning og vælge en kontrastfarve, kun din fantasi sætter grænser.

Mal hele rummet

Vælger du i stedet at male et helt rum, er det ofte en rigtig god ide at gå efter en lidt mere neutral og lys farve, for at åbne rummet frem for at få det til at virke mindre.

Er du modig, kan det dog være super fedt, at give de små rum en rigtig klar farve. Du kan for eksempel male jeres badeværelse orange, køkkenet lilla eller måske entreen ultramarine, men det er ikke for de farveforskrækkede.

Ønsker du i stedet at male et større rum kan en mørk og meget klar farve hurtigt blive dominerende og komme til at gøre rummet rodet eller mørkt og mindre end det egentlig er.

Hvis du i stedet vælger en mere diskret og lys farve kan du understrege rummets indretning og de møbler du har i det.

Mal børneværelset

Når du skal male børneværelset er der nærmest frit spil. Hvilken pode ville ikke elske et værelse i yndlingsfarven? Eller bare en enkelt væg i en rigtig fed farve.

Her handler det i høj grad om at have barnet med i processen, så det føler, at det har en medbestemmelse over SIT værelse. I sidste ende er det jer, der bestemmer, men det kan være en hyggelig oplevelse for alle at gøre det sammen.

Det behøver ikke at koste en bondegård, at gå i gang med et maleprojekt hvad enten der er tale om hele eller halve rum eller bare en enkelt væg. Kigger du dig om, kan du få maling i super kvalitet til rigtig billige penge. Prøv for eksempel at se her: maler-maling.dk, hvor du finder kvalitetsmaling til indendørsbrug i alle farver.