Et InDesign kursus giver virksomheder et løft

Et InDesign kursus giver virksomheder et løft

Vi lever i en tid, hvor individer såvel som virksomheder kæmper for at følge med i den rivende digitale udvikling. Sociale medier og internettet har åbnet masser af nye hovedveje for innovative ideer og restruktureringer af arbejdslivet.

Men med det kommer naturligvis også en tilvænningsproces. Man vågner ikke bare op en morgen, og pludselig er ekspert i Adobes digitale pakke. Derfor kan det være en god idé at gøre brug af tilbud for kurser til for eksempel InDesign. Et InDesign kursus kan gøre dig og din virksomheds arbejdere klar på enhver omvæltning, når det kommer til grafisk design. Hermed sørger du for, at virksomheden altid præsenteres på den bedst mulige måde til potentielle kunder.

InDesign kurser i København

Det er især i hovedstadsområdet, at det kan være nødvendigt at være omstillet til den nye, digitale virkelighed, vi lever i. Næsten ligegyldigt industrien, som en gældende virksomhed befinder sin inden for, så vil der være mere konkurrence i København end i resten af landet. Det er her landets arbejdskraft for alvor er samlet, og hvor de helt store kunder befinder sig.

Derfor er der heller ikke plads til fodfejl. Og der er ingen måde at skræmme kundekredsen hen til konkurrencen end ved at have et fladt, uinspireret design.

København er heldigvis også et sted med rig mulighed for at tage et InDesign kursus. Med programmet kan du få hele din grafiske præsentation til at blive en fryd for øjet.

Enhver designers grundværktøj

InDesign er blot et værktøj i Adobes digitale pakke. Udover det program, kan man også finde afgørende programmer som Premiere, Illustrator og alles favorit, Photoshop. Ingen af disse værktøjer kan siges at være vigtigere end det andet for at opnå en topmoderne marketings- og kommunikationsafdeling.

InDesign er specifikt lavet for at gøre grafisk design så brugervenligt som overhovedet muligt. Med dette ene program kan man skabe alt fra plakater, bøger, digitale magasiner, logoer og meget mere. Der er ingen ende på, hvor meget der kan gås ned i detaljerne.

Men som med alle gode ting, kommer intet gratis. Og trods sin brugervenlighed, er der en stejl læringskurve, hvis man vil kunne kalde sig ekspert i programmet.

Mange virksomheder har selvfølgelig allerede adgang til designere og grafikere, men bestemt ikke alle. Og i ældre organisationer og virksomheder, er det muligt at kommunikations- og marketingsafdelingen bruger forældede metoder.

Et InDesign kursus er en håndgribelig og åbenlys løsning på dette problem. Så behøves virksomheden ikke bekymre sig om dyre efteruddannelser eller en arbejdsstyrke, der sakker mere og mere bagud med tiden.

 

InDesign kursus er ikke kun for designeren

På et individ-til-individ basis giver det altså rigtig god mening med et InDesign kursus. Men der er også andre muligheder. Måske er der tale om en specifik opgave, som en virksomhed står over for at skulle løse. Her er en InDesign workshop et åbenlyst alternativ til et kursus.

En workshop vil nemlig ikke blot give et indblik i selve programmet. I stedet vil der tages udgangspunkt i den givne virksomhed og de datapunkter og arbejdsopgaver, der er relevante. Et kursus lægger i høj grad op til, at man lærer en ny kunst helt fra bunden. Men en workshop er snarere blot støttehjul til en opgave, som medarbejdere ikke helt har kompetencen til at løse.

Samtidig kan en workshop ses som en mulighed for at socialisere. Ved at tage noget af byrden fra medarbejderne, kan der være plads til en mere gemytlig atmosfære, hvor samarbejde og processen er i fokus over alt andet.

Hvad end virksomheden har mest brug for et kursus eller en workshop, er InDesign et afgørende værktøj at have kendskab til for at kunne konkurrere på det københavnske marked.